søndag 31. juli 2011

Søndag og trening


Forberedelsene til stevnet i september ser ut til å gå rette veien. Mommenter vi har strevd litt med løsner fint, Jenka viser nå tydelig at hun begynner å bli trygg på seg selv. Under fredagens trening viste hun usikkerhet med tanke på midt-apporten. Jeg kjørte tvers igjennom med krav, vi gikk etter det litt i kjelleren, men ga oss ikke, og fikk en grei gjennomkjøring før vi avsluttet. I går(lørdag) fikk jeg se at det faktisk kan gjøre godt å gå litt i kjelleren av og til. Før vi startet med apport, "lekte" vi litt rettnings anvisning med ball før Pål la ut apportene. Under transporten ut til riktig apport kunne vi TYDELIG se at Jenka regelrett avviste midt-apporten!.. som om den skulle være en ildspyttende drage :-).. Ja,ja.. aldri for gale at det ikkej e godt for nåken :-). Neseprøve går på skinner, litt lirking og luring på inkommsten nå, så sitter den. Jenka er litt usikker på om hun har tatt rett, da jeg prøver i det lengste å gi tilbakemelding før hun komme hjem med pinnen.
I dag(Søndag) var det helt andre ting vi måtte jobbe med. Z'en f.eks!!.. mommentene er jo greie.. MEN!.. kjegler og kommandoer i hytt og pine, og ikke kommer mommentene i den "gamle" rekkefølgen lengre heller.. Hva skulle vi vel gjort uten gode treningskompiser som har praktisert de nye reglene. Takk Astrid for gode huskeregler! :-)
Alt i alt en nydelig Søndagstrening i Sveio, med 4 på fellesøvelsene.. :-) Jenka legger seg ikke lengre på nabo-kommandoen JUHUU!!
Nå skal Jenkatrollet og Juni få seg noen dager på ferie hos Silje i Vats, i mens jeg er på Harrytur til Sverige og shopping på Ullared. Tror vi har godt av en liten pause alle sammen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar