onsdag 27. mars 2013

To røde søsken, som natt og dag...


Da var endelig dagen der, da Tex skulle starte LP kl 1. Hele høsten har gått med til å skape trygghet og tillit parallelt med moment trening og sammensetting av øvelser. Dette var nødvendig for at Tex i det hele tatt skulle kunne fungere inne i LP ringen. Det hender han faller litt tilbake til "gamle synder", men han tar alltid ansvar selv, blir "borte" noen sekunder og så er han tilbake igjen :-) I midten på januar startet vi en treningsgruppe som kommer sammen jevnlig for fellestrening, Tusen takk til Gjøvåg, Austad, Siv, Tina og Astrid, dette hadde ikke vert mulig for Tex å gjennomføre hadde det ikke vert for den tryggheten dere bidro  til å skapte på trening :-)

Natt til konkurranse dagen sov jeg nesten ikke, kan ikke huske at det har skjedd noen gang. Jeg gledet meg som en unge til julaften.. Barnslig??.. JA!! :-)) Forventningen var der, ikke nervøs, men en sitrende positiv forventning.
Vi startet med å varmet opp på den "trange" siden av ringen, noe sa meg at her er det noe som ikke stemmer, Tex vil ikke "på"! Vi flyttet oss til den andre siden, der vi hadde halve fotballbanen for oss selv. Vi satte i gang med oppvarming, og det sa liksom "klikk", der var han "på"!... akkurat i det Marianne og Pippi hadde 1-2 øvelser igjen. Vi entret ringen og alt kjentes riktig. en 8,5 på stå under marsj pga 2 steg etter stå kommando, resten 9 og 10!.. For en flink godgutt jeg har!!

Video av Tex's kl 1 deby kan du se her: http://www.youtube.com/watch?v=8HPnUaLUdwQ

Litt senere utpå dagen skulle så Chipsy inn for sin kl III deby. HER har jeg en jobb å gjøre i å omstille meg fra den stødige trygge gode Tex til ei vill og glad frøken med "ADHD".. Energityven min! Ennå bruker jeg altfor mye krefter på å kontrollere energien hennes, noe jeg kjente så til de grader denne dagen. Vi var uheldig og fikk en -0- på hopp apport, den øvelsen hun kan aller best, selvfølgelig :-) Alt i alt er jeg fornøyd med det vi fikk til i ringen, Mye bra innimellom som vi kan bygge videre på, det er tydelig fremgang å se.
Vi skal fortsette slik vi har gjort det siste halve året, og jobbe med riktig "attityd". Og det skal sies at Chippen fikk løpetid 4 dager etter konkurransen, så en skal ikke se bort i fra at det hadde noe å bety for konsentrasjonen hennes. Hun skal nå få seg en pause fra kravene på LP trening og bare få kose seg og ha det gøy til hun er ferdig med løpetiden, så får vi se om hun er klar for et nytt forsøk i mai :-)

Video av Chipsy's kl III deby kan du se her: http://www.youtube.com/watch?v=s8y7Kz2qEq8

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar