tirsdag 23. august 2011

Heftig Trening!

Endelig kan vi slippe spenningen og gleden løs!! Judith i Hardanger har valgt ut hvem av jentene som skal få bli med meg og Silje hjem på fredag!!.. Og tenk!!.. Vi fikk begge det vi ønsker oss!! Jeg fikk den kule, nysgjerrige jenta som sjarmerte meg i senk med sitt "trollete" vesen. Silje fikk henne som tenker seg om 2 ganger før hun bestemmer seg, akkurat som henne selv... :-D... Takk Judith!!.. Du er bare GULLGOD!!
På kvelden tok vi turen til Frakkagjer og Schæferhund-klubben for LP-trening, noe vi i fremtiden kommer til å ha STOR NYTTE AV!!
Der drev de med IPO trening på ene halvdelen av banen. Det ble en HEFTIG ytre påvirkning vi ikke er vant med. Høye rop, høye smell, mye fart og action. Jenka blir litt "elektrisk" av sånt og hadde jo mest av alt lyst til å løpe bort til figuranten og henge seg fast i armen hans, noe hun vet hun ikke har lov til. Resultatet av det var at hun dempet noe VOLDSOMT!!.. Jeg ble skikkelig tatt på senga av reaksjonen hennes, men fikk hentet meg såpass inn at vi fikk en god økt ved å gå helt tilbake og gjøre det enkelt for å lykkes. Etter nå å ha sittet i "skammekroken" og reflektert over hvor viktig det er å ha en plan-B på trenig, GLEDER jeg meg til videre Tirsdagstreninger på Frakkagjer :-)

1 kommentar:

  1. Gratulere:) så spennende det blir med valp.. Hun var nydelig
    Klem Aina

    SvarSlett